14 Mei, 2017

Menutup Tirai Risalah Labur Niaga

Saya ingin memaklumkan bahawa ini adalah posting terakhir saya di blog Risalah Labur Niaga. Semua artikel akan ditinggalkan di sini dan hak ciptanya kekal milik saya.

Jika ada pembaca yang ingin menggunakan artikel, boleh kreditkan kepada saya, atau link ke halaman FB saya seperti berikut: https://www.facebook.com/razalirazmanpage/

Saya masih  menulis mengenai pelaburan tetapi semuanya di personal page saya di atas. Anda boleh like page tersebut untuk mengikuti penulisan terkini.

Saya harap para pembaca telah mendapat manfaat daripada blog ini sama seperti saya telah mendapat manfaat menulis blog ini.

Ebook masih boleh dibeli menerusi borang pesanan yang disediakan.

Terima kasih atas sokongan anda.

Nota: Sukacita saya maklumkan juga bahawa saya terakhir yang saya analisis pada 16 Jun lepas, iaitu Mega First Corporation telah naik dua kali ganda, iaitu daripada lebih kurang RM1.80 kepada RM3.75 dalam tempoh 1 tahun.

2 ulasan:

heikal hamid berkata...

Sedihnya tuan sudah tidak menulis di blog ni lagi.. Terima kasih tak terhingga dgn ilmu yg tuan curahkan di blog ni.. Sy doakan tuan razali juga berjaya di dalam ilmu pelaburan di masa akan datang..

Firdaus berkata...

Terima kasih atas segala perkongsian tuan dan juga kerana mengekalkan kandungan blog ini yang sangat bermanfaat....Selamat maju jaya dalam segala yang tuan usahakan